Založ si blog

Zúfalci v OĽANO

V OĽANO musia mať z Petra Pellegriniho nočné mory. Ich spindoktori si lámu hlavu nad tým, ako ho umlčať a keďže nič nevedia nájsť, sú im dobré aj totálne hlúposti.

Kým v OĽANO búcha šampanské, ako parádne vypiekli s dôchodcami, ktorým ani o cent nechcú zvýšiť dôchodky, len im dajú 13. dôchodok skôr a už teraz im sľubujú budúcoročnú valorizáciu, ktorá podľa platného zákona aj tak musí prísť, Peter Pellegrini to jasne pomenováva.

A Heger už vyzerá nielen ako bojko, ale aj ako klamár…

Vláde sa rúca takmer všetko. Nezvládli situáciu na hraniciach s utečencami, nepomohli samosprávam, ceny rastú, životná úroveň klesá, zdravotníctvo kolabuje a oni nevedia, ako ďalej. Vojna na Ukrajine im zahrala do kariet, lebo prvá polovica všetkých televíznych správ ukazuje boje, ale čoraz častejšie sa do televíznych správ začínajú dostávať aj pre vládu nepríjemné témy.

Tak sa v OĽANO rozhodli, že urobia z komára somára a predvolajú si na výbor pre nezlučiteľnosť funkcií Petra Pellegriniho, aby vysvetlil, ako platí svojho šoféra. Áno, dobre čítate! Ľudia, ktorých stranícka kolegyňa je obvinená zo závažného zločinu machinácií pri verejnom obstarávaní, ľudia, ktorí kryjú ministra, ktorý dáva kamošovi dotáciu 4500 eur na jednu sviňu (prasa), alebo ministra, ktorý takmer dvojmiliónovou zmluvou kateringovej firme bez verejného obstarávania napľul do očí stovkám dobrovoľníkov, ktorí tri týždne zo svojho a z darov kŕmili vojnových utečencov, idú mediálny obraz svojej neschopnosti prekrývať šoférom Petra Pellegriniho. A takýto ťah v moji za pár sekúnd v televíznom spravodajstve nerobia po prvý krát. Viac vo videu:  

Kauza 51/51 – Ako dal jeden minister OĽANO druhému 1,4 mil. eur a konečne padla najhoršia vláda v histórii Slovenska

27.09.2023

V poradí poslednou, 51. kauzou je kauza, ktorá aj Hegerovu vládu definitívne poslala do politických dejín. Protikorupčná vláda, ktorá vraj bude na každého občana pozerať rovnako, vyrobila taký prúser, že to sa ustáť už nedalo. Minister životného prostredia Ján Budaj podpísal svojmu kolegovi z vlády Samuelovi Vlčanovi dotáciu vo výške 1,4 milióna eur. [...]

Kauza 50/51 – Ako Remišová nakupovala predražené vešiaky a leňošky pre šoférov s čiernymi matnými nožičkami

27.09.2023

Veronika Remišová bola ministerkou tri a pol roka a za ten čas napáchala škody za milióny. Zhnitou čerešničkou na jej skysnutej torte je nielen sedačka za vyše 8000 eur a rokovací stôl za viac ako 14 000 eur, ktoré si kúpila. Trochu sme sa spolu s Richardom Rašim popozerali v centrálnom registri zmlúv a zistili sme, že pani Remišová celé ministerstvo vybavuje [...]

Kauza 49/51 – Progresívny Šimečka má rovnakého sponzora ako Remišová

26.09.2023

Ak plánujete vo voľbách voliť Progresívne Slovensko, pozorne si pozrite toto video. Financuje ich človek, ktorý je kamarátom Andreja Kisku, ktorého súdia za daňové podvody a ktorý financoval Remišovej stranu Za ľudí. Nadácia Transparency International nedávno zverejnila zaujímavú informáciu. Jedným z najväčším donorov Progresívneho Slovenska je ten istý človek, [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Martin Dorčák

Slovensko potrebuje politikov, ktorým záleží na ľuďoch, nie bandu aktivistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 298837x
Priemerná čítanosť článkov: 4460x

Autor blogu

Kategórie