Založ si blog

KAUZA 13/51 – Matovič býval v neskolaudovanom dome

Keď počujem meno Igor Matovič, ježia sa mi všetky chlpy. Odkedy tento človek došiel do slovenskej politiky – mimochodom, za to vďačíme Richardovi Sulíkovi, je to jeden veľký prúser.

Problém je, že Igor Matovič nedodržiava zákony a robí to tak šikovne, že systém je na neho krátky. Jeden príklad za všetky.

V marci 2020 sa Igor Matovič stal predsedom vlády. A krátko nato sa priznal, že býval v neskolaudovanom dome. Novým rodinným domom sa premiér pochválil pred celým národom krátko pred voľbami na sociálnej sieti. Po voľbách, keď ho opozícia chcela pre problémy s jeho diplomovku odvolať, sa pred Slovenskom priznal, že v dome býva s rodinou, aj keď nie je ešte skolaudovaný.

Išiel opäť presne podľa svojho manuálu. Problém? Vyrobím väčší a o tom pôvodnom sa prestane hovoriť. Presne tak aj bolo. Keď celá krajina riešila, či sa Matovič vzdá svojho titulu, trnavský stavebný úrad po Matovičovom verejnom priznaní začal riešiť kolaudáciu jeho domu. Manželku premiéra Paulínu Matovičovú, na ktorú je nehnuteľnosť napísaná, vyzval, aby požiadala o kolaudačné rozhodnutie. Za to, že Matovičovci bývajú v neskolaudovanej stavbe, im hrozila až tridsaťtritisícová pokuta. Dostali však omnoho nižšiu. Iba 500 eur.

RIEŠENIE: Jediné riešenie, ako sa zbaviť Igora Matoviča, je nevoliť ho.

Kauza 51/51 – Ako dal jeden minister OĽANO druhému 1,4 mil. eur a konečne padla najhoršia vláda v histórii Slovenska

27.09.2023

V poradí poslednou, 51. kauzou je kauza, ktorá aj Hegerovu vládu definitívne poslala do politických dejín. Protikorupčná vláda, ktorá vraj bude na každého občana pozerať rovnako, vyrobila taký prúser, že to sa ustáť už nedalo. Minister životného prostredia Ján Budaj podpísal svojmu kolegovi z vlády Samuelovi Vlčanovi dotáciu vo výške 1,4 milióna eur. [...]

Kauza 50/51 – Ako Remišová nakupovala predražené vešiaky a leňošky pre šoférov s čiernymi matnými nožičkami

27.09.2023

Veronika Remišová bola ministerkou tri a pol roka a za ten čas napáchala škody za milióny. Zhnitou čerešničkou na jej skysnutej torte je nielen sedačka za vyše 8000 eur a rokovací stôl za viac ako 14 000 eur, ktoré si kúpila. Trochu sme sa spolu s Richardom Rašim popozerali v centrálnom registri zmlúv a zistili sme, že pani Remišová celé ministerstvo vybavuje [...]

Kauza 49/51 – Progresívny Šimečka má rovnakého sponzora ako Remišová

26.09.2023

Ak plánujete vo voľbách voliť Progresívne Slovensko, pozorne si pozrite toto video. Financuje ich človek, ktorý je kamarátom Andreja Kisku, ktorého súdia za daňové podvody a ktorý financoval Remišovej stranu Za ľudí. Nadácia Transparency International nedávno zverejnila zaujímavú informáciu. Jedným z najväčším donorov Progresívneho Slovenska je ten istý človek, [...]

protest Gorila 3, namestie SNP

Ústavný súd prikázal SIS zničiť nahrávky v kauze Gorila

20.05.2024 15:46

Tým, že tak SIS v minulosti neurobila, porušila podľa ÚS základné práva Zoltána Vargu, ktorého byt v rokoch 2005 a 2006 odpočúvala.

Cyclon, ruská raketová loď, čiernomorská flotila, Sevastopoľ

Ďalšia ničivá smršť rakiet ATACMS: Poslali ku dnu ruskú raketovú loď Cyklón

20.05.2024 15:43

Podľa informácií na Sevastopoľ zaútočilo najmenej 12 rakiet ATACMS. Deväť z nich bolo zostrelených. Len tri zasiahli prístav.

Voľby 24, Michal Šimečka, Ivan Korčok, štáb

Šimečka pre Pravdu: Spojiť sa musíme všetci. Čaputová nateraz okrúhly stôl zrušila, ako bude pokračovať NR SR?

20.05.2024 15:40

Stretnutie malo podľa Šimečku ukázať, že aj napriek rozdielnym politickým názorom dokážu viesť politickú súťaž slušne a bez nenávisti.

čaputová, kaliňák

Čaputová sa stretla s Kaliňákom. Na návštevu za Ficom zatiaľ nevycestuje

20.05.2024 15:06, aktualizované: 16:30

Prezidentka je naďalej presvedčená, že najdôležitejšie je upokojiť spoločenskú situáciu.

Martin Dorčák

Slovensko potrebuje politikov, ktorým záleží na ľuďoch, nie bandu aktivistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 301169x
Priemerná čítanosť článkov: 4495x

Autor blogu

Kategórie