Založ si blog

Kauza 31/51 – Progresívci chcú zo Slovenska spraviť drogový raj

Tridsiatu prvú kauzu venujem strane, ktorá oficiálne nebola v parlamente, hrala sa na opozičnú, ale v skutočnosti Matovičovu vládu takmer vo všetkom podporovala. Ako mimoparlamentná strana mala dokonca aj jedného poslanca – Tomáša Valášeka, ktorý bol pôvodne do parlamentu zvolený za Remišovej Za ľudí, či bez ľudí. Ako mnoho iných, aj on pochopil, že zostať po boku Remišovej je cesta do pekla a tak prezliekol Kabát a z konzervatívnej strany Za ľudí prešiel k ultraliberálom z Progresívneho Slovenska.

A práve predstavitelia tejto strany viackrát pobúrili Slovákov v súvislosti s drogami. Najskôr sa internetom šírilo video Michala Trubana, ktorý sa priznal k opakovej konzumácií marihuany a že vyskúšal aj LSD. Ako fungujú „tieto látky“ podľa vlastných slov dlho skúmal a testoval počas svojej vysokoškolskej kariéry. S účastníkmi prednášky sa lúči so slovami „ďakujem vám za pozornosť a užívajte si drogy“.

A pred pár mesiacmi to zaklincoval bezpečnostný expert Progresívneho Slovenska, bývalý prezident policajného zboru, ktorý počas Matovičovej a Hegerovej vlády robil poradcu OĽANO ministrovi Mikulcovi a je spoluzodpovedný za všetko, čo sa na ministerstve vnútra udialo.

Zrazu sa ocitol v Progresívnom Slovensku a pre Denník N povedal, ako chce bojovať proti drogovej kriminalite: Odcitujem to od slova do slova. Bývalý policajný prezident, bývalý poradca ministra Mikulca, Jaroslav Spišiak, povedal: „Keď som bol viceprezident alebo prezident, tak som vždy chcel vyriešiť problém, čiže drogovú kriminalitu. V čom spočíva drogová kriminalita? A prečo je to také drahé a zločinci na tom zarábajú miliardy? Lebo je to nelegálne a niektorí ľudia to chcú. Zvažoval som aj takú možnosť, že čo keby sme zlegalizovali všetky drogy a vyfúkli sme im biznis… aj na také debaty som bol prístupný. Každý sa má rozhodovať sám…“

Jasné, páni z Progresívneho Slovenska, urobme zo Slovenska druhé Holandsko alebo konca Kolumbiu. Pozvime si sem drogové gangy, nech sa medzi sebou vražia na uliciach, zbedačme ľudí ešte viac tým, že im budeme legálne ponúkať drogy… Vy ste sa zbláznili?

RIEŠENIE: V tomto prípade je veľmi jednoduché, nikdy nedať hlas strane, ktorá chce legalizovať drogy, teda nevoliť Progresívne Slovensko.

Všetky kauzy nájdete na www.51.kauz.sk

Kauza 51/51 – Ako dal jeden minister OĽANO druhému 1,4 mil. eur a konečne padla najhoršia vláda v histórii Slovenska

27.09.2023

V poradí poslednou, 51. kauzou je kauza, ktorá aj Hegerovu vládu definitívne poslala do politických dejín. Protikorupčná vláda, ktorá vraj bude na každého občana pozerať rovnako, vyrobila taký prúser, že to sa ustáť už nedalo. Minister životného prostredia Ján Budaj podpísal svojmu kolegovi z vlády Samuelovi Vlčanovi dotáciu vo výške 1,4 milióna eur. [...]

Kauza 50/51 – Ako Remišová nakupovala predražené vešiaky a leňošky pre šoférov s čiernymi matnými nožičkami

27.09.2023

Veronika Remišová bola ministerkou tri a pol roka a za ten čas napáchala škody za milióny. Zhnitou čerešničkou na jej skysnutej torte je nielen sedačka za vyše 8000 eur a rokovací stôl za viac ako 14 000 eur, ktoré si kúpila. Trochu sme sa spolu s Richardom Rašim popozerali v centrálnom registri zmlúv a zistili sme, že pani Remišová celé ministerstvo vybavuje [...]

Kauza 49/51 – Progresívny Šimečka má rovnakého sponzora ako Remišová

26.09.2023

Ak plánujete vo voľbách voliť Progresívne Slovensko, pozorne si pozrite toto video. Financuje ich človek, ktorý je kamarátom Andreja Kisku, ktorého súdia za daňové podvody a ktorý financoval Remišovej stranu Za ľudí. Nadácia Transparency International nedávno zverejnila zaujímavú informáciu. Jedným z najväčším donorov Progresívneho Slovenska je ten istý človek, [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

Martin Dorčák

Slovensko potrebuje politikov, ktorým záleží na ľuďoch, nie bandu aktivistov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 67
Celková čítanosť: 299495x
Priemerná čítanosť článkov: 4470x

Autor blogu

Kategórie